Betingelser for kjøp

Alle varer bestilt på våre nettsider sendes som ‘klimanøytral service pakke’ ved Posten og Bring. Varer som veier over 0,5kg eller er av en viss størrelse sendes med sporingsnummer du som mottaker vil få tilsendt per epost. Mindre varer/bestillinger, som små reservedeler, sendes som brevpost og har ikke sporings nr. Disse kommer direkte til din postkasse.

Brukeren er selv ansvarlig for å innehente informasjon om korrekt bruk og sikkerhet i forhold til bruk. Informasjon finnes i produkteksen og/eller på Proworks sine hjemmesider under "brukermanualer ". Det finnes også mye informasjon på nettet forøvrig. Ved kjøp av lithium ion /polymer batterier og/eller produkter som inneholder slike bekrefter en at en har lest og forstått innholdet i "Lipobatterier - bruk og sikkerhet". Ved kjøp av HSP bil bekrefter en at en har lest og forstått "HSP biler-bruk og tips"

 

 • BETALINGSMÅTER OG FORSENDELSESKOSTNADER:
 1. Postoppkrav: På grunn av mange uavhentede pakker har vi ikke dette lenger som standard leveringsalternativ. Om standard alternativene ikke passer, ta kontakt pr mail / telefon, så finner vi en løsning.
 2. Forskuddsbetaling direkte til Proworks AS sin bankkonto: E-post med betalingsinformasjon sendes ut manuelt fra vårt kontor når vi mottar informasjon fra deg om at en betaling er utført, per telefon eller email. Denne e-posten kommer i tillegg til den automatisk utsendte ordrebekreftelsen. Dette alternativet medfører ekstra arbeid og lengre behandlingstid; vi anbefaler å bruke betalingsalternativene tilgjengelig gjennom check-out i nettbutikken. Kontakt oss på tlf eller email før du benytter dette alternativet!
 3. Kortbetaling: Dette gjøres enten direkte via Klarna eller Nets ved bruka av Visa eller Mastercard eller gjennom betalingssystemet PayPal hvor du også benytte ditt Visakort eller Mastercard. Dette er anbefalt betalingsmåte; det er trygt, effektivt og det rimeligste alternativet.
 4. Klarna Faktura:  Klarna tilbyr Faktura betaling. Dette gjøres utenfor våre systemer, og en faktura sendes til deg i etterkant av bestillingen. Faktura kommer separat fra vareleveransen!

 

Felles for alle betalingsalternativer: Frakt tilkommer.

 

 • RESTNOTERTE VARER: Proworks AS restnoterer normalt ikke varer. I tilfeller hvor vi velger å dele opp en ordre i flere forsendelser vil Proworks AS dekke de ekstra forsendeleskostnadene.

 

 • EIENDOMSRETT: Alle leverte varer forblir Proworks AS sin eiendom inntil kjøpesummen med eventuelle tillegg av renter og omkostninger er betalt i sin helhet, jfr. pantelovene §§ 3, 14, 11.

 

 • UAVHENTEDE PAKKER: Uavhentede pakker vil bli belastet fullt ut for framsendings -og returomkostninger samt et eventuelt postoppkravsgebyr. I tillegg kommer et gebyr på kr. 50,- for vårt ekstraarbeid.

 

 • ANGREFRIST: Kunden har 14 dagers angrefrist etter at sendingen er registrert ved mottakers postkontor. Ved retur av varer må følgende opplysninger oppgis: Fakturanummer og bankkontonummer m/navn og adresse for tilbakebetaling av varesum. Retur av varer må foretas i originalemballasjen. Varen må ikke være brukt. Kjøper betaler returomkostningene dersom ikke forsendelsen skyldes feil fra vår side. Returpakker må ikke sendes i postoppkrav. Eventuelle transportskader må meldes umiddelbart til postkontoret. Proworks AS følger forøvrig de bestemmelser som er gitt i angrefristloven. Skjema finner du her: Angrefrist skjema PDF. Angrefristskjema DOC

 

 • REKLAMASJON: Kunden har rett til å reklamere på en vare som har feil ved levering eller hvor det har oppstått skade uten at produktet har vært utsatt for påkjenninger som det normalt skal tåle. Proworks AS bytter ikke varer hvor skade har oppstått som følge av feil bruk. Ta kontakt med vårt ordrekontor på e-mail post@proworks.no for nærmere avtale før varen sendes i retur. Kunden har for øvrig de reklamasjonsrettigheter som er angitt i Kjøpsloven.

 

 • FORBEHOLD: Proworks AS forbeholder seg retten til, uten nærmere varsel, å endre produktpriser som følge av valutaendringer, produktendringer og andre forhold vi ikke råder over. For kunden gjelder de priser som er oppgitt ved bestillingstidspunktet. Vi tar også forbehold om at produktene kan ha mindre design -og fargeforskjeller i forhold til opplysninger gitt i tekster og på fotografier, dette gjelder blandt annet karosseri på biler.

 

 • SIKKERHET: Produktene er produsert i forhold til gjeldende CE-sikkerhetsnormer. Vi gjør oppmerksom på at kunden har et selvstendig ansvar for å påse at barns sikkerhet ikke settes i fare ved at produkter benyttes av yngre barn enn de er beregnet for. Vær spesielt oppmerksom på at barn under 3 år ikke må benytte leketøy med små deler p.g.a. kvelningsfare.

 

 • BRUK AV KUNDEOPPLYSNINGER: Kunden bes oppgi sin e-post adresse ved bestilling av varer. Informasjonen vil bli benyttet til å gi tilbakemeldinger om varer som måtte være utsolgt eller midlertidig utsolgt slik at det oppstår forsinkelser i leveringen. E-post adressen kan også benyttes til å sende ut informasjon om nye produkter som legges til nettbutikken om dette alternativet er valgt ved registrering.